ARI Garderobestyliste, sociaal-maatschappelijk betrokken

arian vreugdArian Vreugd  volgde in 2015 haar passie voor mode en startte met haar bedrijf ARI Garderobestyliste, maar ze blijft toch dicht bij haar baan in de hulpverlening. “Als garderobestyliste ben ik sociaal-maatschappelijk betrokken en luister ik naar het verhaal achter de vrouwen,” vertelt ze.

logoVreugd (41), een Rotterdammer, woont al 10 jaar in Breda. Het was het verlies van haar ouders dat de doorslag gaf mijn onderneming? “Het heeft ervoor gezorgd dat ik alles uit mijn leven wil halen. Ik zei tegen mezelf: ‘Arian, nu kan je je creatieve kant laten zien en dit delen met andere vrouwen’.

Ze wist al vroeg wat ze wilde doen in haar onderneming. “Door mijn werk in de hulpverlening heb ik een grote affiniteit met mensen, maar heeft de mode mij altijd geboeid. Mode is voor mij belangrijk! Het maakt niet uit in welk humeur ik ben, alles dat ik draag moet prettig zitten. Over mijn kleding ben ik dan ook nooit onzeker,” vertelt ze.

‘Ik wilde mensen gaan stylen en blij maken met hun eigen kleding en het gaat mij lukken’.

Ze kreeg coaching van zangeres/ondernemer Bellita Wong Loi Sing, vanuit diens eigen visie van haar onderneming FRiS!.

“Ik heb mijn concept op papier gezet en heb binnen mijn netwerk getoetst of er animo voor was. Ik hoorde allerlei geluiden van mensen die zeiden: ‘Ik heb van alles in de kast hangen, maar weet niet wat ik hiermee aan moet’, en ook ‘met een kleine beurs kan ik niet shoppen, maar ik wil er wel goed uitzien!’. Ik herkende dat en ben ermee aan de slag gegaan,” vertelt ze. 13735230_1235262556486510_494141854_nZe deed ook verder kennis op over het ondernemerschap en mode gerelateerde onderwerpen.
Het was toen even zoeken naar de juiste doelgroep, want met ARI wilde ze aanvankelijk voor een ieder wat betekenen op sociaal maatschappelijk vlak.

“ARI garderobestyliste richt zich op vrouwen tussen 30 en 60 jaar oud; de vrouw die omtrent haar kledingkeuze nog niet weet wat haar eigen identiteit is en welke stijl het best bij haar past. ARI garderobestyliste wilt je persoonlijkheid versterken door een13816968_1235255859820513_1326791890_n (1) betere eerste indruk te maken of eigen stijl te verfrissen. Met mijn onderneming kan ik stylen, maar vooral vrouwen blij maken met datgene wat ze nodig hebben. Mijn motto is dan ook: ‘kleding is het uitdragen van jouw identiteit’.
In het jaar dat ze nu haar onderneming heeft, heeft ze een portfolio opgebouwd; ARI garderobestyliste werd officieel gelanceerd op 29 mei in Niffo Galerie.

“Met ARI garderobestyliste ben ik in mijn kracht gezet! Mijn onderneming heeft mij uitgedaagd meer van mezelf te laten zien. Ik wilde mensen gaan stylen en blij maken met hun eigen kleding en het gaat mij lukken’.

Related Post

thumbnail
hover

Ontmoet zwart ondernemend Nederland op de...

De organisatie Black Dutch Entrepeneurs (BDE) houdt op 10 januari 2018 een strategy event voor ambitieuze ondernemers en professionals. Loc...

thumbnail
hover

Daily Paper & Tropenmuseum presenteren beaded...

Het Amsterdamse kledingmerk Daily Paper en Tropenmuseum lanceren een collectie handgemaakte kralenarmbandjes. De beaded bracelets, verkrijg...

thumbnail
hover

FromUsByUs.com: e-commerce opportunities voor bedrijven die...

FromUsByUs.com, de online shopping mall voor entrepreneurs uit de Diaspora, is opzoek naar top Surinaamse bedrijven die gereed zijn voor een...

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.